Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Score Medical

Score Medical
Score Medical
Score Medical
Score Medical
Score Medical
Score Medical

 

Score Medical

Score Medical -stoel met een ronde zitting (Ø 40 cm). De stoel is bekleed met het bacteriewerende stamskin dat tevens een antivuilbehandeling heeft ondergaan Stamskin is niet alleen urine-, bloe-, zweet-, en schimmelbestedig maar ook waterdicht.

De Score Medical Line is speciaal ontwikkeld voor gebruik in ziekenhuizen, poliklinieken, dokterspraktijken, fysiotherapiepraktijken, etc. De Score Medical Line is veelal voorzien van speciale armleggers en speciale rugleuningen. De Score Medical Line is te leveren met voetbediening voor situaties waarin men bijvoorbeeld de handen vrij moet houden vanwege steriele redenen. Als bekleding kan men kiezen voor Stamskin met bacteriewerende eigenschappen; waterdicht, urinebestendig en vlamwerend.
De 6200 modellen zijn voorzien van een vlakke zitting, de 6300 modellen van een ergoshape zitting met uithollingen ter vermindering van drukpunten in de dijen.

Kenmerken Score Medical

Werkbladhoogte 80 - 90 cm
Zithoogte 56cm - 75cm
Verstelbare zithoek
Verstelbare rugleuning

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Score Medical.