Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Serralunga Picnic lamp

Serralunga Picnic
Serralunga Picnic
Serralunga Picnic
Serralunga Picnic
Serralunga Picnic
Serralunga Picnic

Ontwerp: Joan Gaspar  Collectie: 2015 

Serralunga Picnic lamp

De Picnic van Serralunga valt direct op door zijn krachtige vormgeving. Brutaal, compromisloos en oversized en kenmerkend voor de stijl van Serralunga. Voor het eerst is een outdoorlamp beschikbaar in zoveel verschillende kleuren. Op die manier is Picnic naadloos in de meest onderscheidende omgevingen toe te passen, zoals in de bedrijfskantine, vergaderzalen, buitenterras of andere openbare ruimtes.
Het karakter van de Picnic komt nog het meest tot leven als er een serie armaturen wordt gegroepeerd. Zo wordt een sterk en modern landschap tot stand gebracht. Picnic wordt gemaakt met een speciale rotatie-giettechniek. Het ontwerp is van Joan Gaspar.

Voor binnen en buiten

De Picnic lamp kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met zijn grootte van 90 cm hoog en een doorsnede van 49 cm is het echt een eyecatcher. Het onderstel van de lamp is verkrijgbaar in maar liefst 22 verschillende kleuren en daardoor ook mogelijk om kleuren te combineren. De lamp weegt 8,5 kilo en zal dan ook niet zo snel omwaaien wanneer deze buiten staat.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Serralunga Picnic.