Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Swedese Glove

Swedese Glove
Swedese Glove
Swedese Glove
Swedese Glove
Swedese Glove
Swedese Glove

Ontwerp: Edward Barber & Jay Osgerby  Collectie: 2007 

Swedese Glove stoel

Het design duo Barber & Osgerby uit Londen heeft een comfortabele en stevige stoel ontworpen met een geheel eigen look. De Swedese Glove is ge ïnspireerd op de vorm van een menselijke hand, maar dan met een handschoen (glove) aan.
De Swedese Glove is een stoel die past in de entree, wachtkamer of andere openbare ruimtes.

Kenmerken Swedese Glove

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen.
  • Gebruikt materiaal: Frame is van gelamineerd hout fineer. Zitting en de binnenkant rug is bekleed met stof of leder, buiten in gerecycled polyester.

Over Swedese

Swedese meubilair is afkomstig van een Zweeds meubelbedrijf en is opgericht in 1945. Het merk produceert al ruim 70 jaar mooie meubels gericht op de toekomst. De meubels bouwen voort op de fundamenten van de moderne Scandinavische tradities, ontworpen door toekomstgerichte ontwerpers.
Bij het produceren van het meubilair draait het om kwaliteit niet alleen op functioneel gebied maar ook bij het verwerken van materialen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Swedese Glove.

Wij adviseren u bij dit product:

Swedese Botanic
Swedese
Botanic
Swedese Gap
Swedese
Gap