Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Nomos

Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos
Tecno Nomos

Ontwerp: Foster & Partners  Collectie: 1986 

Tecno Nomos

Tecno Nomos is een bekend ontwerp van Norman Foster. Nomos is het meest bekend in zijn pure vorm; onderstel in het chroom met een helder glazen blad. Met de Nomos zijn talloze configuraties te maken met vele variaties in bladmaat, vorm en afwerking. Nomos tafels worden veel gebruikt voor vergaderopstellingen en als directiewerkplekken.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Nomos.

Wij adviseren u bij dit product:

Tecno Nomos System
Tecno
Nomos System
De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm