Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Modus

Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus
Tecno Modus

Ontwerp: Centro Progetti Tecno  Collectie: 1972 

Tecno Modus

De Modus stoel werd voor het eerst gemaakt in 1972 door Tecno eigen Design Centre, met het oog op de Graphis office systeem te voorzien van een stoel met meerdere functies.
Het doel van de Tecno Modus was niet alleen het creëren van één stoel, maar een reeks van stoelen die door de intelligente combinatie van verschillende componenten om verschillende oplossingen voor verschillende soorten omgevingen vormen.

Gebruikte materialen Tecno Modus stoelen

Het basiselement van deze stoelen is een gepolijste polyamide (nylon) lichaam in zwart en wit. Er zijn twee varianten van de Modus:
• als stapelbare stoelen met een basis in gepolijst, gegoten aluminium en optioneel uitgerust met gewatteerde bekleding en armleuningen en
• als draaibare stoel op een 5-ster met een basis in gepolijst gegoten aluminium en optioneel uitgerust met gewatteerde bekleding, armleuningen, hoogteverstelling, met poten of op wielen.
De gevoerde stoffen bekleding wordt geleverd in een breed scala van afwerkingen en kan zelfs worden aangepast naar uw wensen.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Modus.