Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Nomos System

Tecno Nomos System
Tecno Nomos System
Tecno Nomos System
Tecno Nomos System
Tecno Nomos System
Tecno Nomos System
Tecno Nomos System

Ontwerp: Foster & Partners  Collectie: 1986 

Nomos System van Tecno

Het resultaat van de samenwerking tussen Norman Foster en Tecno is de Nomos System. De veelzijdige en uiterst robuuste Nomos wordt beschouwd als de pionier van de tafelsystemen en is een erkend icoon van industrieel design.

Elegante afwerking

Modulaire kabelgoten in gelakt geperforeerd plaatwerk draagt bekabeling onder de werkbladen.

Leverbare kleuren en uitvoeringen van de Tecno Nomos System

De basismodules zijn verkrijgbaar in chroom of in een wit, donker grijs of glanzend zwart nikkel lak, terwijl de bladen leverbaar zijn in hoge druk laminaat (HPL) of in witte en donkere grijze lak en in glas.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Nomos System.

Wij adviseren u bij dit product:

Tecno Nomos
Tecno
Nomos
De Projectinrichter TFT Arm
De Projectinrichter
TFT Arm