Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Shift

Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift
Tecno Shift

Ontwerp: Foster & Partners  Collectie: 2011 

Tecno Shift

De Shift collectie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Tecno en de Foster + Partners design studio. Het bestaat uit formeel, bestuurlijk directiemeubilair met strakke en vloeiende lijnen. Die geven een open en natuurlijke uitstraling, hetgeen past bij directiemeubilair van deze tijd. De Tecno Shift collectie is samengesteld uit drie elementen: een tafel | bureau, een boekenkast en een kast | dressoir.

Tecno Shift tafel | bureau

De tafel | bureau met de afmetingen 240 x 95 cm en hoogte 75 cm heeft een eenvoudige, ovale vorm, het is duidelijk ontworpen voor veelzijdigheid. Elektrische kabels lopen via kabelgoten in de slanke benen.
Het tafelblad is verkrijgbaar in een keuze uit twee materialen en afwerkingen: 25 mm dik MDF-platen met een mat of glanzend witte lak of 25 mm dik MDF panelen gefineerd in licht eiken en afgewerkt in helder acryl vernis.
De tafelbladen hebben elegante afgeronde hoeken en zelfs de onderkant is afgewerkt in mat wit gelakt. De bases zijn in Cristalplant® en zijn ook afgewerkt in mat wit.

Tecno Shift kast | dressoir

De Tecno Shift kast, met de afmetingen 190 x 53 cm en hoogte 59 cm wordt gekenmerkt door strakke lijnen en deelt dezelfde krachtige, expressieve vormen zoals de tafel. De kast is verkrijgbaar in vier versies:
• 2 grote lades,
• 4 standaard laden,
• 2 standaard laden en 1 grote lade aan de linkerkant en
• 2 standaard laden en 1 grote lade aan de rechterkant.

Alle versies zijn afsluitbaar. Er zijn drie verschillende afwerkingen: mat wit lak, glanzend wit gelakt en licht eiken. Het frame heeft een standaard mat witte lak afwerking.

Tecno Shift boekenkast

De Tecno Shift boekenkast met de afmetingen 240 x 45 cm en de hoogten 99 of 139 cm heeft de slanke, afgeronde vormen van de tafel en komt in twee uitvoeringen met 3 of 4 schappen. De structuur van de boekenkast is in aluminium met een matte witte verf afwerking.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Shift.