Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tecno Vela

Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela
Tecno Vela

Ontwerp: Lievore Altherr Molina  Collectie: 2014 

Tecno Vela

De Vela van Tecno is het resultaat van een samenwerking tussen Centro Progetti Tecno en de Spaanse studio verantwoordelijk voor het ontwerp, Lievore Altherr Molina.
Tecno Vela is een familie van stoelen met een breed scala van in totaal 21 modellen. Ze verschillen qua onderstellen, in hoogtes en de Vela heeft uitvoeringen met gesloten armlegger of een open armlegger.
De hendels om de stoel in de juiste positie te krijgen zijn mooi en subtiel onder de zitschaal weggewerkt.
De stoel detecteert de gebruiker en volgt de gebruiker in de bewegingen door meer of minder tegendruk te geven.

Leverbare uitvoeringen Tecno Vela

De Vela stoelen zijn leverbaar in een stoffen of leren uitvoeren. Waarbij gekozen kan worden uit een groot palet van kleurmogelijkheden. Zo is er altijd wel een kleur die in uw kantooromgeving past.
Modellen zijn beschikbaar als sledestoel, met 5 poten op wieltjes en met vier poten, ook in hout.

Over Tecno

Het Italiaanse Tecno meubilair bestaat al sinds 1953. Een van de bekendste modellen zijn Tecno Nomos, een serie vergadertafels en Tecno Nomos system. De eerste Tecno producten waren de D70 bank en de P40 liggende fauteuils, beide ontworpen in 1954 en 1955 door Osvaldo Borsani.
Het ontwerpen van goed kantoormeubilair vraagt om ervaring, vaardigheden en oog voor sociale verandering. Tecno bezit deze kenmerken in overvloed, dankzij een erfgoed van know-how opgebouwd sinds de jaren 1970, toen Tecno begon met de productie van complexe kantoorsystemen

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tecno Vela.