Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet Kuula

Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula
Thonet Kuula

Ontwerp: Uli Budde  Collectie: 2015 

Thonet Kuula tafellamp

De Thonet Kuula is een tafellamp en is voorzien van uiterst geavanceerde techniek: de energie-efficiënte led-verlichting verspreidt met haar opmerkelijke lichtprestatie van 1000 lumen een aangenaam, warm wit licht. De tafellamp is heel eenvoudig in- en uit te schakelen of te dimmen. Kuula komt uit het Fins en betekent kogel of bol, het kenmerk van deze lamp.

Dimbare led verlichting

De Thonet Kuula tafellamp is leverbaar met led verlichting. Hierdoor zijn deze energiezuiniger dan de andere verlichtingsbronnen. Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat.

Kenmerken Thonet Kuula tafellamp

  • Thonet Kuula lamp is in zes uitvoeringen verkrijgbaar: met zwarte en witte sokkel en in de lichtkleuren sfeervol warm wit, warm wit en neutraal wit.
  • De bolvormige kap is gemaakt van mondgeblazen glas.
  • De sierlijke lamp heeft een totale hoogte van 316 mm, de diameter van de glazen bol bedraagt 180 mm.
  • Ontworpen door: Uli Budde.

Over Thonet

Thonet design meubelen hebben al een jarenlange geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in 1819 door Michael Thonet. Thonet produceert meubilair uit gebogen hout. Door de jaren heen is het productpallet verbreed door gebruik te maken van buismeubelen met modellen van Mart Stam, Marcel Breuer en Mies van der Rohe.
Thonet werkt samen met bekende ontwerpers zoals: Claudio Bellini, Stefan Diez, Naoto Fukasawa, Hadi Teherani, James Irvine en Lepper, Schmidt, Sommerlade en diverse toonaangevende ontwerpen zijn terug te vinden in verschillende design musea, zoals het Victoria and Albert Museum in Londen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet Kuula.

Wij adviseren u bij dit product:

Thonet S18
Thonet
S18