Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet Linon plafondlamp

Thonet Linon
Thonet Linon
Thonet Linon
Thonet Linon
Thonet Linon
Thonet Linon

Ontwerp: Andrea Scholz  Collectie: 2016 

Thonet Linon plafondlamp

De Thonet Linon plafondlamp is de eerste in de collectie van Thonet. De stoffen lampenkappen, gemaakt in twee verschillende dessins, maken van de eenvoudige ronde lamp een levendige eyecatcher. Zowel het stippenpatroon als het lijnenpatroon zorgen voor een dynamisch contrast en zijn pas bij nadere beschouwing typisch voor Thonet. De lampen zijn daardoor niet alleen voor echte Thonetliefhebbers interessant, maar voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere lamp voor het kantoor.

De dessins zijn in twee kleuren verkrijgbaar, zodat u altijd een lamp vindt die de sfeer in de ruimte onderstreept. De Thonet Linon is bijzonder duurzaam geproduceerd: de lampenkap is gemaakt van biologisch linnen, de beschermkap van biologisch katoen en het patroon is manueel met behulp van zeefdruk op de stof gedrukt.

Leverbare kleuren

De Thonet Linon hanglamp is met het dessin Cantilever verkrijgbaar in de kleuren black en petrol.
Het dessin Wickerwork is verkrijgbaar in de kleuren coral/hazel/grey en petrol/mustard/grey.
De beschermkap en het textielkabel zijn wit.

Afmetingen en gewicht van de Thonet Linon plafondlamp

Breedte: 57 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 39 cm
Gewicht: 1 kg

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet Linon.