Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet Multimedia Modul

Thonet Multimedia Modul
Thonet Multimedia Modul

 

Thonet Multimedia Modul

Thonet Multimedia Modul biedt aansluitingsmogelijkheden voor het netwerk (LAN), audio, USB en HDMI. De Multimedia Modul maakt het mogelijk om 36 gebruikers te verbinden. Een basic, standaard of premium uitvoering zijn leverbaar met een scala aan configuraties. De Multimedia Modul kan onder het tafelblad gemonteerd worden, zonder gebruik te maken van gereedschap.

Bij alle Thonet tafels en tafelsystemen kan de Multimedia Modul eenvoudig gemonteerd worden. Hardware en aansluitdozen worden onder het tafelblad geplaatst. De mediapoorten kan met een lichte aanraking worden geopend of gesloten. De afsluitklep loopt gelijk met het tafelblad en heeft precies dezelfde afwerking als de tafel.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet Multimedia Modul.

Wij adviseren u bij dit product:

Thonet S8000
Thonet
S8000
Thonet S60
Thonet
S60