Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet S18

Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18
Thonet S18

Ontwerp: Uli Budde  Collectie: 2017 

Thonet S18 bijzettafel

Het frame van de Thonet S18 bijzettafel is gemaakt van rondstaal en doet met zijn lijnenspel qua vorm denken aan een oneindige lus en formuleert zo een passend pendant van het tafelblad en de cirkel als centraal motief.
Door het grafische handschrift van de ontwerper, Uli Budde, belichaamt de eenvoudige S18 bijzettafel een hedendaagse interpretatie van het merk Thonet.

Kenmerken Thonet S18 bijzettafel

  • Het frame is gepoedercoat en het hout gelakt en is ook met een verchroomd frame leverbaar.
  • Ontworpen door: Uli Budde.

Over Thonet

Thonet design meubelen hebben al een jarenlange geschiedenis. Het bedrijf is opgericht in 1819 door Michael Thonet. Thonet produceert meubilair uit gebogen hout. Door de jaren heen is het productpallet verbreed door gebruik te maken van buismeubelen met modellen van Mart Stam, Marcel Breuer en Mies van der Rohe.
Thonet werkt samen met bekende ontwerpers zoals: Claudio Bellini, Stefan Diez, Naoto Fukasawa, Hadi Teherani, James Irvine en Lepper, Schmidt, Sommerlade en diverse toonaangevende ontwerpen zijn terug te vinden in verschillende design musea, zoals het Victoria and Albert Museum in Londen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet S18.

Wij adviseren u bij dit product:

Thonet Kuula
Thonet
Kuula
Thonet 1025
Thonet
1025