Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet S34 stoel

Thonet S34
Thonet S34
Thonet S34
Thonet S34
Thonet S34

Ontwerp: Mart Stam   

Thonet S34 vergaderstoel

De Thonet S34 is een vergaderstoel met armleggers. De stoel is ontworpen door Mart Stam en te gebruiken als vergaderstoel of tijdens conferenties in een zaal.

Gebruikte materialen

De S34 van Thonet heeft een zitting en rugleuning in tuigleer in zwart, naturel of pure materials of netweefsel. Het sledeframe van de stoel is van chroom en voorzien van spanbeugels aan de onderzijde van de zitting. De armleggers worden bekleed met Elastomer of hout, de houten delen zijn passend gebeitst.

Afmetingen

Diepte: 64 cm

Breedte: 57 cm

Hoogte zitvlak: 46 cm

Hoogte rugleuning: 84 cm

Hoogte armleggers: 67 cm

Nieuw: S34 voor buiten

Er breken bijzondere tijden aan voor enkele stalen buisklassiekers uit de Bauhaustijd. De ontwerpen uit de Thonet All Seasons-outdoorcollectie, waaronder sledestoel S33 en S34 van Mart Stam, bijzettafel B 9 en loungefauteuil S35 van Marcel Breuer en sledestoel S533 van Ludwig Mies van der Rohe, krijgen namelijk een tweede leven. Ze worden voorzien van een frisse kleur en een speciale technologie, die ze weerbestendig maakt. Verder is er voor de frames en de bekleding keuze uit een groot aantal kleuren. Hierdoor laten de meubels zich goed met elkaar combineren en zijn ze zowel binnen als buiten in elk jaargetijde een echte eyecatcher.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet S34.