Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet S35 fauteuil

Thonet S35
Thonet S35
Thonet S35
Thonet S35
Thonet S35

 

Thonet S35 fauteuil

Thonet S35 fauteuil heeft een stalen slede frame met de bouw van een enkele ononderbroken lijn. Bij S35 is een bijpassende voetenbank leverbaar. De zitting, rugleuning en het voetbankje zijn bekleedt met zwarte fullgrain kern leer of bruin buffelshuid. De armleuningen van gebeitst beuken of geolied notenhout.

Nieuw: S35 voor buiten

Er breken bijzondere tijden aan voor enkele stalen buisklassiekers uit de Bauhaustijd. De ontwerpen uit de Thonet All Seasons-outdoorcollectie, waaronder sledestoel S33 en S34 van Mart Stam, de bijzettafel B9 , deze loungefauteuil S35 van Marcel Breuer en sledestoel S533 van Ludwig Mies van der Rohe, krijgen namelijk een tweede leven. Ze worden voorzien van een frisse kleur en een speciale technologie, die ze weerbestendig maakt. Verder is er voor de frames en de bekleding keuze uit een groot aantal kleuren. Hierdoor laten de meubels zich goed met elkaar combineren en zijn ze zowel binnen als buiten in elk jaargetijde een echte eyecatcher.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet S35.