Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Thonet S95 vergaderstoel

Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95
Thonet S95

Ontwerp: Randolf Schott  Collectie: 2015 

Thonet S95

Elegante vergaderstoelen met een slanke uitstraling. S95 van Thonet biedt alle elementen van een comfortabele conferentiestoel. Deze vergaderstoel wordt vooral gekenmerkt door de markante rugleuning welke niet volledig doorloopt met de stoel.

S95 vergaderstoelen zijn voorzien van een aluminium stervoet onderstel, welke in diverse materialen kunnen worden uitgevoerd. Deze stoel is leverbaar in meerdere varianten, waardoor S95 in vele ruimtes kan worden toegepast.

De stoelen zijn met een lage- en hoge rugleuning verkrijgbaar. Het frame is leverbaar als draaistoel met vierteens kruisvoet of als Freischwinger-model. De draaistoel is beschikbaar met armleuningen van vlakstaal of met lederen bekleding en het Freischwinger-model is met massief houten armleuningen leverbaar.

Het onderstel is uit te voeren in roestvrij staal, gepolijst aluminium of in glanzend chroom. S95 vergaderstoelen zijn te verkrijgen in leder en stof. Verder beschikken de draaistoelen over een terugdraai-mechanisme, waardoor de zitting altijd in de oorspronkelijke positie terugdraait.

Thonet S95 varianten:

Thonet S95 PF sledeframe met lage rugleuning, gestoffeerd
Thonet S96 PF sledeframe met hogere rugleuning, gestoffeerd
Thonet S95 PFD draaifauteuil, gestoffeerd met lage rugleuning
Thonet S96 PFD draaifauteuil, gestoffeerd met hogere rugleuning.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Thonet S95.