Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tom Dixon Mirror Ball

Tom Dixon Mirror Ball
Tom Dixon Mirror Ball
Tom Dixon Mirror Ball
Tom Dixon Mirror Ball
Tom Dixon Mirror Ball

Ontwerp: Tom Dixon  Collectie: 2003 

Tom Dixon Mirror Ball lampen

De lampen lijken alsof ze zijn geblazen als kauwgomballen in een mal. Zoals de naam al doet vermoeden is de lamp een soort spiegel. De Mirror Ball is gemetalliseerd om een gespiegelde afwerking te krijgen.
Samen of alleen zijn de hanglampen van Tom Dixon een echte eye-cather in een entree met hoge hal. Voor licht vanaf de grond is juist de Tom Dixon Mirror Ball vloerlamp ideaal.

Kenmerken Tom Dixon Mirror Ball lampen

  • De Tom Dixon Mirror Ball hanglampen zijn verkrijgbaar in drie maten; 25cm, 40cm, 50cm.
  • De versie voor op de vloer is leverbaar in 40 cm of 50 cm.

Over Tom Dixon

Tom Dixon is in 2002 opgericht en sindsdien een bekend Brits designmerk. Met een toewijding aan innovatie en een missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven, is het merk geïnspireerd op het unieke erfgoed van de natie en produceert buitengewone objecten, waaronder verlichting en stoelen, voor dagelijks gebruik.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tom Dixon Mirror Ball.