Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tom Dixon Scoop Chair

Tom Dixon Scoop Chair
Tom Dixon Scoop Chair
Tom Dixon Scoop Chair

Ontwerp: Tom Dixon  Collectie: 2016 

Tom Dixon Scoop Chair

De Scoop van Tom Dixon is een stoel die niet alleen comfortabel oogt, maar ook comfortabel zit. Met zijn ronde, zachte vormen en te bekleden in verschillende soorten stoffen past de Scoop Chair goed in het bedrijfsrestaurant.
De kruk uit de Scoop Chair-serie past daarnaast ook mooi in de entree of als extra tijdelijke zitplek om bij een collega aan te schuiven op de werkplek.

Kenmerken Tom Dixon Scoop Chair

  • Te bekleden in verschillende stoffen.
  • Onderstel in massief hout of staal.
  • Leverbaar als stoel of als kruk.

Over Tom Dixon

Tom Dixon is in 2002 opgericht en sindsdien een bekend Brits designmerk. Met een toewijding aan innovatie en een missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven, is het merk geïnspireerd op het unieke erfgoed van de natie en produceert buitengewone objecten, waaronder verlichting en stoelen, voor dagelijks gebruik.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tom Dixon Scoop Chair.

Wij adviseren u bij dit product:

Tom Dixon Slab Table
Tom Dixon
Slab Table