Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tom Dixon Slab Table

Tom Dixon Slab Table
Tom Dixon Slab Table
Tom Dixon Slab Table
Tom Dixon Slab Table
Tom Dixon Slab Table

Ontwerp: Tom Dixon  Collectie: 2006 

Tom Dixon Slab Table

De Slab Table is gemaakt van massief eiken met een naturel look of in zwart gepigmenteerde lak. De tafels hebben een robuuste uitstraling en is gebouwd in strakke lijnen als tafelpoten en met zachte rondingen op het tafelblad.
De Slab collectie van Tom Dixon bestaat uit een barkruk, een stoel en een eettafel voor in uw bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheden.

Kenmerken Tom Dixon Slab Table

  • Afgewerkt met een zwarte of natuurlijke lak.
  • 2 meter lang, 90 cm breed en 75 cm hoog.
  • Ook te gebruiken als vergadertafel.

Over Tom Dixon

Tom Dixon is in 2002 opgericht en sindsdien een bekend Brits designmerk. Met een toewijding aan innovatie en een missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven, is het merk geïnspireerd op het unieke erfgoed van de natie en produceert buitengewone objecten, waaronder verlichting en stoelen, voor dagelijks gebruik.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tom Dixon Slab Table.

Wij adviseren u bij dit product:

Tom Dixon Scoop Chair
Tom Dixon
Scoop Chair