Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tonon For Us

Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us
Tonon For Us

Collectie: 2016 

Tonon For Us

De For Us van Tonon is een uitnodigend bankstel. De lengte van de bank kent geen limieten. Op verzoek kan de bank op maat gemaakt worden: de minimumlengte is 1 meter en kan oplopen tot 3 meter zonder extra ondersteuning.

Verschillende onderstellen

De bank is verkrijgbaar met een metalen onderstel van 40 mm breed, in het mat zwart, gepolijst of mat chroom. Ook is de For Us verkrijgbaar met een houten onderstel, in eiken- of Amerikaans walnotenhout.

Zitting en rugleuning

De versie met metalen frame is ook verkrijgbaar met extra geinjecteerd foam in de zitting en rugleuning, waardoor de bank extra comfort biedt.De zitting en rugleuning van de bank kunnen bekleed worden met een grote selectie van verschillende stoffen en lederen bekleding.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tonon For Us.