Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Tonon Jonathan stoel

Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan
Tonon Jonathan

Ontwerp: Paolo Nava  Collectie: 2013 

Tonon Jonathan stoel

Tonon Jonathan is een nieuwe versie van het Jonathan model ontworpen door Paolo Nava 30 jaar geleden. De twee ovalen delen (zitting en rugleuning) zijn gemaakt van een zelfdragend kader opgevuld met integraal schuim en zijn met elkaar verbonden door een aluminium frame. De schaal kan geleverd worden in 12 verschillende kleuren. Het 4-poots onderstel is van massief hout verkrijgbaar in Amerikaans noten of eiken.

Jonathan Wood is een uitvoering in het hout. De rug en zitting zijn in natuurlijk geweven riet met ovale structuur in massief hout, verbonden met een gegoten aluminium frame. De organische vormen van de zitting en rugleuning passen zich perfect aan, aan de vormen van het lichaam. Het 4-poots onderstel is van massief hout verkrijgbaar in Amerikaans noten of eiken.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tonon Jonathan.