Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

&Tradition Fly Chair

Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly
Tradition Fly

Ontwerp: Space Copenhagen  Collectie: 2014 

&Tradition Fly Chair en Pouf

De Fly is ontworpen door Space Copenhagen is bestaat uit een fauteuil en een poef. Hierdoor kun je ultiem loungen. De zitting zelf is geoptimaliseerd voor comfort, met losse kussens voor de rug die kan volgens de eigen behoeften van de gebruiker kunt verplaatsen.

Eigenschappen &Tradition Fly Chair en Pouf

De Fly is met de hand gemaakt van massief eiken en eiken fineer met behulp van traditionele houtbewerking technieken. De kussens zijn gemaakt van CMHR schuim en veren en bekleed met stof. Alle schuim, vezels en textiel worden gebruikt (met uitzondering van stoffering stof of leer) voldoen aan het vuur normen die relevant zijn.

Over &Tradition

&Tradition is een Deens design bedrijf dat in 2010 is opgericht. Hun collectie bevat meubels en verlichting uit de jaren 1930 tot heden en bevat ontwerpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, Jaime Hayon, Sofie Verwijs, Space Kopenhagen en Victor Vetterlein.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tradition Fly.