Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

&Tradition Topan

Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan
Tradition Topan

Ontwerp: Verner Panton  Collectie: 1959 

&Tradition Topan hanglampen

De Topan is oorspronkelijk ontworpen voor het hotel en restaurant Astoria in Trondheim, Noorwegen. Het was de eerste in massa geproduceerde lamp van Verner Panton, later gevolgd door de Flowerpot. De &Tradition Topan straalt eenvoud en koelte uit en bewijst na al die jaren van blijvende waarde te zijn.

Eigenschappen &Tradition Topan hanglampen

De hanglampen zijn gemaakt van gelakt aluminium in ondergenoemde kleuren met een 3 meter lang stoffen snoer.
De &Tradition Topan hanglampen zijn leverbaar in de kleuren geel, wit, oranje, rood, mint, groen, turquoise, zwart, mat / geborsteld aluminium, en zwart met een goudkleurige binnenkant.

Over &Tradition

&Tradition is een Deens design bedrijf dat in 2010 is opgericht. Hun collectie bevat meubels en verlichting uit de jaren 1930 tot heden en bevat ontwerpen door internationaal gerenommeerde ontwerpers, zoals Arne Jacobsen, Jaime Hayon, Sofie Verwijs, Space Kopenhagen en Victor Vetterlein.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Tradition Topan.