Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vandersluis Charlie

Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie
Vandersluis Charlie

Collectie: 2015 

Vandersluis Charlie stoel

Het ronde en vriendelijke silhouet geven de Vandersluis Charlie een uniek karakter. Vandersluis Charlie is een tijdloze, comfortabele stoel die door zijn vormentaal in elke ruimte een aantrekkelijke en toegankelijke verschijning is. De kuip van de vierpoot stoel of bureaustoel is in diverse kunststof kleuren verkrijgbaar. Voor een luxere uitstraling kan de kuip ook in eiken fineer worden geleverd.

Specificaties Vandersluis Charlie

  • Uitvoering: vierpoot of bureaustoel in kunststof of eiken fineer, met of zonder opdekstoffering zitting
  • Kuip: kunststof kuip in 7 verschillende kleuren of eiken fineer, naturel of optioneel in een kleur gebeitst: wit, grijs of wengé of kuip optioneel met gestoffeerde opdekzitting
  • Frame: vierpoot verchroomd, bureaustoel onderstel gepolijst aluminium
  • Overig standaard: vierpoot kunststof stapelbaar tot max. 4 stuks, vierpoot eiken fineer stapelbaar tot max. 2 stuks
  • Optioneel: frame vierpoot geëpoxeerd, frame bureaustoel verchroomd

Over Vandersluis

Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast de standaardoplossingen biedt Vandersluis tevens oplossingen op maat.
De naam Vandersluis is al zeventig jaar een begrip in projectinrichting. Met de jarenlange ervaring en technische vakkundigheid leveren ze kwaliteit die garant staat voor een lange levensduur. Zij bieden u uitstekende producten en zijn een partner die met u meedenkt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vandersluis Charlie.

Wij adviseren u bij dit product:

Vandersluis Bravo
Vandersluis
Bravo