Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vandersluis Milo

Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo
Vandersluis Milo

Collectie: 2016 

Vandersluis Milo

De Vandersluis Milo is een toegankelijke stoel, geschikt voor diverse toepassingen. De handgreep biedt u extra gemak bij het verplaatsen. Functionaliteiten zoals koppelen en stapelen mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Met de standaard vloerkoppeling kan Milo eenvoudig en snel in rijen worden opgesteld. Gemakkelijk opbergen? Ook geen probleem. Vrijstaand is Milo tot 6 stuks stapelbaar. Een handige transportwagen is optioneel ook verkrijgbaar. Hierop kunnen maar liefst 20 stuks worden gestapeld en eenvoudig vervoerd.

Specificaties Vandersluis Milo

  • Draadframe verchroomd met kunststof kuip
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren kunststof
  • Stapelbaar tot max. 20 stuks op een transportwagen
  • Vrijstaand stapelbaar tot max. 6 stuks
  • Inclusief zwarte kunststof glijders/vloerkoppeling

Over Vandersluis

Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast de standaardoplossingen biedt Vandersluis tevens oplossingen op maat. De naam Vandersluis is al zeventig jaar een begrip in projectinrichting. Met de jarenlange ervaring en technische vakkundigheid leveren ze kwaliteit die garant staat voor een lange levensduur. Zij bieden u uitstekende producten en zijn een partner die met u meedenkt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vandersluis Milo.