Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vandersluis Solo

Vandersluis Solo
Vandersluis Solo
Vandersluis Solo
Vandersluis Solo
Vandersluis Solo
Vandersluis Solo
Vandersluis Solo

Collectie: 2016 

Vandersluis Solo

De Vandersluis Solo is een vlotte vierpootstoel geheel uit kunststof, die moeiteloos voor diverse doeleinden kan worden toegepast. Niet geheel onbelangrijk: Solo is BIFMA getest, waarmee de duurzaamheid en materiaalsterkte extra worden onderstreept.
Solo is verkrijgbaar in 8 verschillende kunststof kleuren, voorzien van UV-bescherming. Hierdoor kan de kunststof stoel dus zowel binnen als buiten worden ingezet. Solo kan tot 8 stuks worden gestapeld en optioneel biedt een transportwagen nog extra stapelgemak tot 16 stuks.

Specificaties Vandersluis Solo

  • Vierpoot stoel van kunststof
  • Leverbaar in 8 kleuren kunststof
  • Stapelbaar tot 8 stuks vrijstaand, tot 16 stuks op transportwagen
  • Inclusief standaard glijders
  • ANSI-BIFMA getest
  • Voorzien van UV-bescherming, dus ook geschikt voor buiten

Over Vandersluis

Vandersluis staat voor kwaliteit, functionaliteit, duurzaamheid en degelijkheid voor een betaalbare prijs. Naast de standaardoplossingen biedt Vandersluis tevens oplossingen op maat. De naam Vandersluis is al zeventig jaar een begrip in projectinrichting. Met de jarenlange ervaring en technische vakkundigheid leveren ze kwaliteit die garant staat voor een lange levensduur. Zij bieden u uitstekende producten en zijn een partner die met u meedenkt.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vandersluis Solo.