Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vepa Edge bureau

Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge
Vepa Edge

 

Vepa Edge

Vepa Edge bureau en werkplek wordt bij voorkeur in twee- of viertallen in de werkomgeving gepositioneerd. Eventueel kan gekozen worden voor een opstelling in zestallen.

Door het positioneren van deze werkplekken tussen gesloten ruimtes of faciliteiten hebben ze ondanks hun open karakter een natuurlijke beschutting binnen de werkomgeving waardoor visuele en akoestische rust geboden is.

Vepa Edge specificaties:

Het werkblad is een geheel vlak oppervlak, niet spiegelend en reflecterend (glanzend) bovenblad zonder scherpe hoeken en randen.
Een dieptemaat van 80 en 90 cm.
Het blad kan niet kromtrekken en is slijt-, stoot- en krasvast, lichtecht.
vochtbestendig, brandvertragend en bureau-chemicalien bestendig.
Rondingen van bladen mogen nimmer problemen veroorzaken bij aansluitingen met andere bladen.
De bladnaden, randen en de (bij gekoppelde opstellingen) aansluitende naden dienen zodanig uitgevoerd te zijn dat aanwezig vuil eenvoudig te verwijderen is.
Maximale bladdikte 42 mm.
Een breedtemaat van 140 cm tot een breedte maat van 240 cm.
Het blad is handmatig instelbaar comfort click. Verstelbaar door middel van een slinger. Elektrisch verstelbaar, afleesbaar aan de zijkant van de poot. 62 - 86 cm.
De slinger zit vast aan de onderkant van het blad aan een van de zijden en kan worden weg geklapt. Het mechaniek maakt geen storend geluid en tevens beperkt deze niet de vrije beenruimte.
Een minimale beenruimte van 650 mm (been) - 800 mm (voet) diep en 600 mm breed.

Het bureau dient te zijn voorzien van kabelgeleiding

De plaats van de kabelgoot mag niet in strijd zijn met de vereiste beenruimte.
De meubellijn dient ontwikkeld te zijn vanuit een milieuvriendelijk productieproces, met milieuvriendelijke materialen en een goede demonteerbaarheid in verband met hergebruik en recycling.

Vepa Edge Onderstel
De werkplekken hebben een onderstel in een 4-poots uitvoering.
Afwerking poten: stoot- en slagvast, glad afgewerkt en daarmee schadevrij onder andere met betrekking tot de ondergrond en kleding, vuilwerend en eenvoudig te reinigen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vepa Edge.