Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vepa Patch bureaulijn

Vepa Patch
Vepa Patch
Vepa Patch
Vepa Patch
Vepa Patch
Vepa Patch
Vepa Patch

Collectie: 2015 

Vepa Patch bureauprogramma

Geproduceerd onder ISO-9001:2008 gecertificeerd kwaliteitsmanagement en ISO-14001:2004 milieumanagement Voldoet aan alle vigerende arbo- en veiligheidsnormen. Een Vepa bureauprogramma van hoge kwaliteit en hoog afwerkingsniveau.

Ruimtes optimaal benutten

Efficiënt omgaan met de ruimte zit in onze genen. Ieder stukje Nederland heeft een functie, wordt optimaal gebruikt en waar nodig afgescheiden door een hek of schutting. Niet voor niets wordt Nederland ook wel Patchwork Country genoemd en omdat patch daarnaast ook verbinden of koppelen betekent, is dit de passende naam voor ons werkplekprogramma Patch.

In de basis is Patch gewoon een bureau; de mogelijkheden die het programma Patch biedt, maken dit programma tot een bijzonder programma. Flexibiliteit en een hoogwaardige materiaalkeuze zijn de uitgangspunten voor de ontwikkeling van het Patch werkplekprogramma. De omkadering van de werkplek zorgt voor een rustig beeld en biedt gebruikers rust. Toevoeging van de gestoffeerde opzetwand verbetert de akoestiek in de ruimte. geluiddemping wordt met de optionele akoestische vulling gerealiseerd.

Het Patch bureauprogramma voldoet aan alle vigerende Arbo- en veiligheidsnormen. Facilitair gezien is Patch een interessant en doordacht programma, met als resultaat eenvoudige de- en montage (hergebruik/recyclen).

Duo werkplekken

Bij de duo werkplekken (werkplekken tegenover elkaar) is de onderzijde tussen de werkplekken open ten behoeve van het aanbrengen van bekabeling en dergelijke. Indien gewenst kan per werkplek een optionele achterwand worden toegepast beschikbaar. De omkadering (wanden) is voorbereid op toevoeging van opzetwanden, deze keuze hoeft u dus niet meteen te maken, de opzetwanden kunnen ook achteraf eenvoudig worden toegevoegd. Bladen kunnen optioneel worden voorzien van inbouwcontactdoos en/of kabeluitsparing aan de achterzijde.

Opzetwanden

De Patch opzetwanden kunnen eenvoudig op de standaard kaders van Patch worden gemonteerd, welke hierop is voorbereid. U kunt kiezen of u de gehele omkadering of delen daarvan (zijdeel, tussendeel en/of achterkant) wilt voorzien van de opzetwand. Optioneel zijn de opzetwanden verkrijgbaar met akoestische Akotherm vulling.

Montage en demontage

Vepa Patch is ook facilitair een aantrekkelijk programma. Bij het ontwerpen is hieraan veel aandacht besteed en zijn koppelingen/ontkoppelingen eenvoudig te realiseren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vepa Patch.