Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vepa Q-Store kasten

Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store
Vepa Q Store

 

Vepa Q-Store

Vepa Q-Store kast biedt vele indelingsmogelijkheden. De houten Q-Store kasten worden in de meest populaire kleuren uitgevoerd. De kasten worden voorzien van een op liggend topblad. Bij opstellingen van meerdere kasten betekend dit dat de bovenzijde mooi doorloopt.

De Q-Store kast bestaat uit een topblad en twee sluitzijden en is geheel uitgevoerd in dubbelzijdig melamine of hardplastic (kleuren volgens Vepa kleurenkaart). Het topblad dekt de bovenzijde van de zijpanelen af. De randen zijn afgewerkt met een stootrand van 2 mm.

De Q-Store akoestische uitvoering is voorzien van deuren in wit HPL met een gatenpatroon van vierkante perforaties ( 7 x 7 mm). Daarachter zit akoestisch materiaal, bedekt met stof Lucia. Bekijk hier meerdere akoestische oplossingen.

Alle Q-Store kasten bieden de keuze uit rechthoekige aluminium deurgrepen of een aluminium knoop greep. Daarnaast rusten de kasten op een metalen 4-poots kastframe ( 11 cm hoog) geepoxeerd in een epoxy kleur naar keuze of op een kastsokkel (4 cm hoog) omlijst met kunststof stootrand.

Optioneel is de Q-Store verkrijgbaar met een cilinderslot. Bij aluminium knoopgrepen wordt het cilinderslot geïntegreerd in de knoopgreep.

Vepa Q-store specificaties

Breedte maat: van 80 cm of 115 cm.
Hoogte: 76 cm, 115 cm, 154 cm, 192, 230 cm.
Frame: kastframe of plint.
Optioneel: akoestische draaideuren.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vepa Q Store.

Wij adviseren u bij dit product:

Vepa Ks Store
Vepa
Ks Store
Vepa T40
Vepa
T40