Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vepa Step 4

Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4
Vepa Step 4

 

Vepa Step 4

Vepa Step 4 bureauprogramma biedt een verscheidenheid aan vergadertafels. Step 4 bureautafels kunnen gecombineerd worden met aanbouw en schakelbureaus. Het Step 4 bureauprogramma voldoet aan alle relevante Arbo-, NEN-normen en veiligheidsnormen. Facilitair gezien ook een zeer interessant programma door de eenvoudige de- en /montage. Door de vele mogelijkheden die het Step concept biedt, is het inzetbaar voor elk kantoor- en inrichtingsconcept.

Step 4 biedt veel keuze, vanaf basis- tot luxe uitvoeringen; meerdere systemen en oneindig veel opstellingsmogelijkheden. Vepa Step 4 is vormgegeven met een wangenonderstel.

Vepa Step 4 Specificaties

De tafelbladen van het STEP 4 bureauprogramma zijn uitgevoerd in:
o 25 mm melamine in vier standaard kleuren;
o 25 mm hardplastic in alle kleuren volgens kleurenkaart;
o 12 mm volkern blad in drie standaard kleuren.

De toplaag van het tafelbald is stoot- en krasvast, vochtongevoelig, slecht warmtegeleidend en eenvoudig te reinigen met water of een niet-agressief schoonmaakmiddel.

Afmetingen:
Het onderstel van Step 4 is uitgevoerd met wangen met een wangdikte van 8 cm, een breedte van 80 of 90 cm en een hoogte van 53cm. De wangen zijn voorzien van justeerdoppen met een verstelbereik van 20 mm. De wang is standaard voorzien van een anti-dreun mat.

Hoogte in- en verstelling
Clicksysteem:
Het comfort-clicksysteem werkt door het losdraaien en vervolgens indrukken van de knop, waarna per poot gemakkelijk de gewenste hoogte kan worden bereikt. De hoogte is duidelijk afleesbaar op de poten of op het display bij een elektrische variant.

Slinger hoogteverstelling:
Hierbij wordt het bureau in één keer op de gewenste hoogte gebracht. Standaard zit de bediening van de slinger aan de kopse zijde van het bureau.

Elektrische hoogteverstelling:
In plaats van de slinger is een elektromotor gemonteerd, voorzien van een display. Op het Display is de hoogte afleesbaar.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vepa Step 4.