Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vepa Units

Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units
Vepa Units

Collectie: 2016 

Vepa Units treinbank

De Vepa Units is een lounge | treinbank met een moderne vormgeving. De Vepa Units voelt zich overal thuis en is uitermate geschikt voor restaurant, school en kantoor. Door middel van een lineaire koppeling zijn de banken met elkaar te verbinden. Hierdoor zijn veel opstellingen mogelijk. Daarnaast is er een keuze uit verschillende hoogtes en een enkele bank of een bank aan 2 kanten.

Het nieuwe werken

De Units treinbanken van Vepa passen prima bij de visie op het nieuwe werken. De treinbanken zijn niet meer weg te denken in de huidige werkomgeving. Of het nu gaat om de inrichting van een restaurant, school of kantoor.

Over Vepa

Vepa kantoormeubilair voor inspirerende werkruimtes en innovatief meubilair. Vepa is een veelzijdige fabrikant van project- en kantoormeubilair. Het bedrijf speelt continu in op ontwikkelingen en laat zich voornamelijk inspireren door architecten en eindgebruikers. Bij het produceren van meubilair houdt Vepa rekening met de levensduur, eenvoudige demontage en milieuaspecten.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vepa Units.

Wij adviseren u bij dit product:

Vepa T60
Vepa
T60