Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vergaderfauteuils

Vergaderfauteuils zijn luxe vergaderstoelen en bieden extra comfort tijdens het langdurig zitten. Wij hebben een ruime collectie vergaderfauteuils en adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij ons vindt u stoelen in diverse uitvoeringen; 4-poots, stervoet of met een kolompoot. Daarnaast zijn de meeste vergaderfauteuils en stoelen met zowel stof als leer te bekleden.

De Projectinrichter heeft ruim 140 merken kantoormeubelen in collectie. Daardoor bieden wij diverse merken vergaderfauteuils aan. De afbeeldingen hierboven zijn slechts voorbeelden. Wilt u een vergaderfauteuil bij u op locatie uitproberen? Dat is in overleg mogelijk. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan een van onze showrooms. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Voor een bezoek kunt u het beste een afspraak maken via 088-650 12 34, dan reserveren wij voldoende tijd.

Bel 088-650 12 34 voor een afspraak of meer informatie vergaderfauteuils.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vergaderfauteuils.