Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Belleville

Prijs Vitra Belleville vanaf € 209
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville
Vitra Belleville

Ontwerp: Ronan & Erwan Bouroullec  Collectie: 2015 

Vitra Belleville

Ronan en Erwan Bouroullec hebben een nieuwe stoel ontworpen die gepresenteerd wordt op de beurs van Milaan in april 2015.

De Belleville Chair is een technisch geavanceerde kunststof stoel die is opgebouwd uit twee delen: een frame en een zitschaal. Het slanke zwarte frame schetst de kalligrafische lijnen van de poten en rugleuning en ondersteunt een zeer dunne schaal die vanaf het brede zitoppervlak taps toeloopt in een smalle rugleuning. Dit soort constructie opent nieuwe perspectieven voor de materialen van de stoel. Aangezien de zitschaal het uiterlijk van de Belleville Chair bepaalt en verkrijgbaar is in gekleurd polypropyleen, gevormd en gefineerd multiplex of met een bekleding van leer of textiel, verandert de Belleville Chair van een kunststof stoel in een houten of gestoffeerde stoel of zelfs in een leunstoel met schuin naar voren aflopende armleuningen. De Vitra Belleville is ideaal te gebruiken als stoel voor in de horeca, zoals in de kantine of in buiten op het terras.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra Belleville.