Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Caddy

Prijs Vitra Caddy vanaf € 1.324
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy
Vitra Caddy

Ontwerp: Christoph Ingenhoven  Collectie: 2008 

Vitra Caddy

De Vitra Caddy is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: Standaard, Media en Catering. De drie basisuitvoeringen zijn aan te passen op specifieke behoeften.
De toebehoren, zoals schuiflades, schuifvakken, hangframes zijn apart te verkrijgen en te vinden in de brochure. De Vitra Caddy kan bijvoorbeeld uitgevoerd worden op wielen, zodat deze makkelijk te verplaatsen en verrijdbaar zijn. Ook kan de Vitra Caddy uitgevoerd worden met elektrische bedrading, ideaal voor in presentatieruimtes om de projector, beamer of laptop op te plaatsen. Met het juiste binnenwerk is de Vitra Caddy ook te gebruiken als cateringtrolley.
Het ontwerp van de Vitra Caddy is door ontwerper Christoph Ingenhoven geïnspireerd door vliegtuigtrolleys.

Afmetingen, kleuren en materialen

De Vitra Caddy is 1100 cm hoog, 430 cm breed en 490 cm diep. De bovenkant is 43 bij 49 cm. Met deze afmetingen neemt de Vitra Caddy weinig plek in gebruik en is de trolley toch functioneel.

Het metaal van de Vitra Caddy is verkrijgbaar in de kleuren: 52 soft light, 30 basic dark en 28 klassiek rood via poedercoating.
Body van staalplaat (tweedelig), uitgeschuimd en met poedercoating, vloer- en afdekplaat van persgietaluminium met poedercoating.
Twee van de vier kunststofzwenkwielen zijn voorzien van een blokkering.

De Vitra Caddy is een kantoorkast en te gebruiken als duurzaam, flexibel, praktisch en stevig ladeblok of trolley.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra Caddy.