Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Soft Pad Chair EA 219

Prijs Vitra EA 219 vanaf € 3.061
Vitra EA 219
Vitra EA 219
Vitra EA 219
Vitra EA 219
Vitra EA 219
Vitra EA 219
Vitra EA 219

Ontwerp: Charles & Ray Eames  Collectie: 1969 

Vitra Soft Pad Chair EA 219

Het ontwerp van de Soft Pad Group dateert uit 1969. Zowel wat de bouw als de vorm betreft lijken deze stoelen op die uit de Aluminium Group, maar de opgenaaide lederen kussens contrasteren opvallend met het slanke aluminiumprofiel. De Soft Pad Chairs zijn zachter en luxueuzer dan de stoelen uit de Aluminium Group, maar behouden toch dezelfde strakke vorm. De stoelen passen zich aan het lichaam aan en bieden een buitengewoon zitcomfort.
Vitra produceert de stoelen uit de Soft Pad Group al tientallen jaren met dezelfde onovertroffen kwaliteit. Op grond van deze ervaring geven we op alle stoelen uit de Soft Pad Group een garantie van 30 jaar.

Vitra Soft Pad Chair serie

De Soft Pad Group van Vitra bestaat uit een reeks stoelen voor gebruik in kantoren of in openbare ruimten, zoals de Vitra Soft Pad Chairs EA 205-serie, die zacht comfort en prestige in vergader- en conferentieruimten brengen.
De Vitra Soft Pad Chairs EA 216 is dan weer de ideale keuze voor ontspannen zitgelegenheid voor in de lobby, lounge en wachtruimten.
De Vitra Soft Pad Chair EA 217 vormt samen met deze EA 219 de laatste aanvulling op de productgroep. Ze hebben een onderstel op zwenkwielen en zijn verkrijgbaar met rugleuningen in verschillende hoogten. Dankzij het ruime aanbod aan modellen en de keuze uit twee soorten leder voor de bekleding, in een uitgebreid aantal kleuren, is er altijd een Soft Pad Chair die bij u past.

Afwerking van de Vitra Soft Pad Chair EA 219

In de standaardversie is de achterzijde van de rugleuning bedekt met een stoffen bekleding van Plano. Tegen meerprijs kan de achterzijde eventueel in het bijpassende leder uitgevoerd worden. De EA 219 heeft een hoge rugleuning. Opgenaaide kussens met polyurethaanschuim en is bekleed met leder of premium leder (versie met sierstiksel). Zijprofielen en dwarsprofielen van gepolijst of verchroomd spuitgietaluminium.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra EA 219.