Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra HAL Wood en HAL Plywood

Prijs Vitra HAL Wood vanaf € 315
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood
Vitra HAL Wood

Ontwerp: Jasper Morrison  Collectie: 2014 

Vitra HAL Wood en HAL Plywood

De Vitra HAL familie heeft een uitbreiding gekregen in de onderstellen. De Vitra HAL Wood en HAL Ply Wood hebben hetzelfde ontwerp, maar zijn van andere materialen gemaakt.

De multifunctionele schaalstoel

”Speciaal is doorgaans minder bruikbaar dan normaal”, aldus de ontwerper Jasper Morrison, wiens ontwerpen niet buitengewoon maar eerder ’supranormaal’ zijn en zich net als de HAL aanpassen aan het leven van alledag.
De Vitra HAL is Morrisons herinterpretatie van de multifunctionele schaalstoel en tevens de basis van een reeks veelzijdige stoelen met een moderne uitstraling. Door zijn vorm biedt de zitschaal veel bewegingsvrijheid in verschillende zithoudingen, zelfs zijdelings of schrijlings.

Verschillende Vitra HAL mogelijkheden

Er zijn combinaties mogelijk van 15 verschillende onderstellen en een zitschaal van polypropyleen ( De Vitra HAL ) of een licht gecapitonneerde zitschaal die bekleed is met leer ( De Vitra HAL Leather ).
In de uitvoeringen met een zitschaal in polypropyleen en een gepoedercoat onderstel is HAL ook geschikt voor gebruik buiten. Als extra optie is er voor HAL ook een stoffen bekleding in een ruime keuze aan kleuren beschikbaar.

De Vitra HAL Armchairmaakt de HAL-familie compleet.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra HAL Wood.