Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra ID Mesh bureaustoel

Prijs Vitra ID Mesh vanaf € 458
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh
Vitra ID Mesh

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2010 

Vitra ID Mesh bureaustoel

Bekijk ook de andere variant, Vitra ID Soft. Deze is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Vitra ID Mesh zijn bureaustoelen met een 3D-netweefsel opgespannen frameconstructie, wat zorgt voor een goede ventilatie en een prettig gevoel. ID Mesh bureaustoelen zijn voorzien van 2D of 3D armleuningen conform EN 1335. De armleuningen zijn standaard van gepolijst aluminium. De stoel is ook te leveren met ringarmleuningen van gepolijst persgietaluminium met of zonder hoogteverstelling, voor vergadersituaties.

De Vitra stoelen hebben een rugleuning van polyamide, in basic dark of soft grey. Daarnaast is de ID Mesh voorzien van een uitneembare en in hoogte verstelbare lendensteun. De rugleuning is bekleedt met open geven 3D-weefsel Diamond Mesh of dicht geweven met Silk Mesh. De zitting is van polyurethaanschuim bekleedt in de stof Plano of in driedimensionaal weefsel Silk Mesh.

De ID Mesh heeft een vijfsteronderstel van polyamide in basic dark of gepolijst persgietaluminium met zwenkwielen (ø 60 mm) of met glijders. De ID Mesh vergaderstoelen uitvoering is voorzien van een viersteronderstel van gepolijst persgietaluminium op glijders conform EN 13761. Voor een beter zitcomfort is de ID Mesh ook te bekleden met gepatenteerde Clima Seat.

Vitra 43100100 verstelbaar lendesteun.

Vitra RR431001 FlowMotion met voorwaartse neiging en zitdiepteverstelling/

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra ID Mesh.

Wij adviseren u bij dit product:

Vitra Workbays
Vitra
Workbays
Artemide Tolomeo
Artemide
Tolomeo
Vitra Joyn
Vitra
Joyn