Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra ID Soft Chair

Prijs Vitra ID Soft vanaf € 522
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft
Vitra ID Soft

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2010 

Vitra ID Soft

Binnen onze ruime kantoormeubelen collectie hebben we ook een andere variant: Vitra ID Trim. Deze is leverbaar in diverse uitvoeringen.

Vitra ID Soft is een klassieke bureaustoel met een volledig gewatteerde rugleuning. De rug van de stoel is in hoogte verstelbaar en verschaft zodoende ook voor grotere gebruikers steun in de hogere schouderzone. De ID Soft bureaustoelen zijn voorzien van 2D of 3D armleuningen conform EN 1335. De armleuningdragers zijn standaard van gepolijst aluminium. De stoel is ook te leveren met ringarmleuningen van gepolijst persgietaluminium met of zonder hoogteverstelling, voor vergadersituaties.

De in hoogte verstelbare rugleuning is van polyamide in basic dark of soft grey, met bekleding van polyurethaanschuim. De zitkussen is van polyurethaanschuim. De bekleding is net als de rug bekleding in de stof Plano of in driedimensionaal weefsel Silk Mesh.

De Vitra ID Soft heeft een vijfsteronderstel van polyamide in basic dark of gepolijst persgietaluminium met zwenkwielen (ø 60mm) of glijders. De ID Soft vergaderstoelen uitvoering is draaibaar en heeft een viersteronderstel van gepolijst persgietaluminium op glijders conform EN 12761. Optioneel kunnen de ID Soft stoelen ook bekleedt worden met gepatenteerde Clima Seat voor een langer zitcomfort.

Vitra 43100200 rugleuning in hoogte verstelbaar.
Vitra 43100500 NPR.
Vitra RR431002 FlowMotion met voorwaartse neiging en zitdiepteverstelling.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra ID Soft.

Wij adviseren u bij dit product:

Vitra Joyn
Vitra
Joyn
Vitra Workbays
Vitra
Workbays
Artemide Tolomeo
Artemide
Tolomeo