Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra ID Trim Chair

Prijs Vitra ID Trim vanaf € 547
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim
Vitra ID Trim

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2010 

Vitra ID Trim

Vitra ID Trim bureaustoel heeft een elegante rugleuning van stof, oogt eigentijds en toch ambachtelijk. Tot deze Vitra stoelen serie behoren drie varianten; De ID Trim, ID Trim L, ID Trim Cap. Elke Vitra ID Trim bureaustoelen variant is voorzien van 2D of 3D armleuningen conform EN 1335. De armleuningen zijn standaard van gepolijst aluminium. De stoel is ook te leveren met ringarmleuningen van gepolijst persgietaluminium met of zonder hoogte verstelling, voor vergadersituaties.

De ID Trim heeft een rugleuningframe van polyamide in basic dark of soft grey. Optioneel ook te leveren met in hoogte verstelbaar lendesteun. Het zitkussen is van polyurethaanschuim en is bekleedt in stof Plano of in het leder. De bureaustoel heeft een vijfsteronderstel van polyamide in basic dark of gepolijst persgietaluminium met zwenkwielen (ø 60 mm) of glijders. De ID Trim vergaderstoelen uitvoering is draaibaar en heeft een viersteronderstel van gepolijst persgietaluminium op glijders conform EN 13761.

Vitra 43100300 zonder verstelbaar lendesteun.
Vitra 43101300 verstelbaar lendesteun.
Vitra 43101600 ID Trim Cap met verstelbaar lendesteun.
Vitra RR431013 verstelbaar lendesteun, FlowMotion met voorwaartse neiging en zitdiepteverstelling.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra ID Trim.

Wij adviseren u bij dit product:

Vitra Joyn
Vitra
Joyn
Vepa Ladeblok
Vepa
Ladeblok
Vitra ID Trim L
Vitra
ID Trim L