Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra ID Trim L

Prijs Vitra ID Trim L vanaf € 657
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L
Vitra ID Trim L

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2010 

Vitra ID Trim L stoel

De Trim L is een variant op de Vitra ID Trim. De hoge rugleuning van de ID Trim L geeft het hoofd en de nek extra steun bij spanning en is een uitstekende keuze voor directiekantoren.

Kenmerken Vitra ID Trim L stoel

  • Varianten: Vitra 43100400 Trim L zonder verstelbaar lendesteun en Vitra 43101400 Trim L met verstelbaar lendesteun.
  • Zitting: binnenbekleding van polyurethaanschuim. Optioneel leverbaar met een komzitting. Bekleding van zitting en rugleuning uitgevoerd in dichtgeweven stof of 3D-netweefsel.
  • Onderstel: vijfsteronderstel van polyamide (basic dark) of gepolijst spuitgietaluminium met dubbele zwenkwielen (doorsnee van 60 mm) of glijders.
  • Ontworpen door: Antonio Citterio.

Over Vitra

Vitra meubelen voor thuis of kantoor 088-650 12 34. Bekend van de Panton en Eames bureaustoelen. Het Zwitserse familie bedrijf staat al jaren bekend om zijn inspirerende design meubelen en heeft de afgelopen jaren top ontwerpers aan zich weten te binden zoals; de broers Bouroullec, Charles en Ray Eames, George Nelson, Jean Prouve, Jasper Morrison en Verner Panton.

De veelzijdige meubelcollectie wordt veel toegepast in onder andere kantoren en openbare ruimtes. Bedrijven als Apple, Nike, Sony, Google en Shell lieten hun inrichting graag aan Vitra dealers over. Naast de DSR, DAW en de DAR, zijn de Vitra Lounge Chair en de Vitra Panton Chair echte klassiekers!

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra ID Trim L.