Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Pivot

Prijs Vitra Pivot vanaf € 552
Vitra Pivot
Vitra Pivot
Vitra Pivot
Vitra Pivot
Vitra Pivot
Vitra Pivot
Vitra Pivot

Ontwerp: Antonio Citterio  Collectie: 2012 

Vitra Pivot

Bekijk ook Vitra Planophore voor een complete inrichting van uw ruimte.

Vitra Pivot zorgt voor een gezonde afwisseling tussen staan en zitten. De zitting en rugleuning zijn gemaakt uit een stuk van polypropyleen met een schuimlaag van polyurethaan en een over trek van SingleKnit-Tricot.

De Pivot serie bestaat uit een hoge werkstoel (High Stool) met een vijfsteronderstel van polyamide in basic dark of gepolijst persgietaluminium met omgekeerd geremde zwenkwielen. De Pivot High Stool heeft een verstelbare zithoogte. Optioneel is deze uitvoering ook leverbaar met een in hoogte verstelbare pootring.

De Pivot hoge bezoekersstoel (Counter Stool) heeft een viersteronderstel van gepolijst persgietaluminium op glijders. De Pivot Counter Stool heeft een verstelbare zithoogte. Optioneel is deze uitvoering ook lverbaar met een in hoogte verstelbare pootring.

De Pivot met een normale bureaustoel (Stool) hoogte. De Pivot Stool heeft een verstelbare zithoogte en een vijfsteronderstel van polyamide in basic dark of gepolijst persgietaluminium met zwenkwielen (Ø 60 mm) of glijders

Vitra 42101000 hoge stoel.
Vitra 42101100 kassastoel.
Vitra 42101200 kruk.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra Pivot.