Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Vitra Tip Ton stoel

Prijs Vitra Tip Ton vanaf € 198
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton
Vitra Tip Ton

Ontwerp: Edward Barber & Jay Osgerby  Collectie: 2011 

Vitra Tip Ton stoel

Bekijk ook de Vitra Tom Vac, een comfortabele stoel leverbaar in meerdere uitvoeringen.

Vitra Tip Ton definieert een nieuwe stoel typologie binnen de
Vitra meubelen collectie: de naar voren kantelbare stoel, volledig uit kunststof. Zijn naam verwijst naar de typische dubbele zit ervaring: vanuit de normale houding kan Tip Ton naar voren kantelen en blijft de stoel enkele graden gekanteld staan. De innovatie achter deze op het eerste gezicht eenvoudige beweging zit hem in de bodem glijplaat die vooraan negen graden oploopt. De iets naar voor gekantelde zithouding die tot nog toe voorbehouden was voor mechanische bureaustoelen, houdt het bekken en de ruggengraat recht en verbetert zo de doorbloeding van de buik- en rugspieren. Dankzij zijn opvallende uiterlijk past Tip Ton uitstekend aan eettafels, in thuiskantoren en in restaurants, maar evengoed in conferentieruimtes, vergaderzalen en opleidingscentra.

Vitra 44023000

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Vitra Tip Ton.