Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Roldeurkast

Voortman Roldeurkast
Voortman Roldeurkast
Voortman Roldeurkast

 

Voortman Roldeurkast

Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor een optimale invulling van de ruimte. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd op de plaats van deze meubelen in de ruimte.

De Voortman roldeurkasten kunnen naar wens uitgevoerd worden met stalen, dan wel kunststof roldeuren. Roldeurkasten met stalen lameldeuren zijn door de strakke vormgeving en keuzevrijheid in lakafwerking optimaal in te passen in de stijl en kleurstelling van het kantoor.

Uitvoering Roldeuren

De representatieve stalen roldeuren type ST worden samengesteld uit stalen lamel profielen en een eindlamel. De eindlamellen zijn voorzien van een komgreep. De rechter eindlamel is tevens voorzien van een cilinderslot met een centrale sluiting, de kast van 195 cm hoog heeft een driepuntssluiting. De deuren zijn af te sluiten middels een klapsleutel, dit om sleutelbreuk te voorkomen.

De kunststof roldeuren type KS-PP zijn voorzien van dezelfde sluit- en geleidingstechniek. Deze deuren worden samengesteld uit duurzame Polypropyleen Kunststof lamellen. Polypropyleen heeft een hogere kleurechtheid en minder CO2 uitstoot in vergelijking met PVC lamellen. De deuren kunnen in twee kleuren geleverd worden.

Bladuitvoering

De kastbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Roldeurkast.