Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Cheek to Cheek

Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek
Voortman Cheek To Cheek

 

Voortman Cheek to Cheek

Het meubelprogramma Cheek to Cheek is de eigentijdse versie van het klassieke wangenbureau. Fraai vormgegeven, waarbij afmetingen en verhoudingen in harmonie met elkaar zijn. Subtiele details en gevarieerd materiaalgebruik geven dit meubel extra allure.

Onderstel

Het onderstel van de Voortman Cheek to Cheek wordt samengesteld door de wangen aan het bladdragend profiel te monteren. Het profiel is voorzien van montagegaten voor de bevestiging van accessoires. Afhankelijk van de opstelling worden enkele of dubbele wangen geplaatst.

Hoogte verstelling van het werkblad

De werkplekken worden uitgevoerd in hoogte instelbare poten. De wangpoten zijn per 2 cm in hoogte instelbaar, tafelhoogte 62-86 cm. Door het afnemen van de binnenpanelen is de instelling bereikbaar.

Elektrificatie

Voor vrijstaande, representatieve opstellingen combineert de kabelbox de opbergfunctie van bekabeling en stekkerdozen met visuele afscherming.

Persoonlijke opbergmeubelen

Het ladeblok op stelvoeten is qua vormgeving en maatvoering afgestemd op de plaatsing strak tegen de wang.

Bladuitvoering

Het Voortman Cheek to Cheek bureau wordt standaard uitgevoerd met een 40 mm werkblad en is tweezijdig afgewerkt met HPL (high pressure laminate).

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor heeft Voortman een standaard collectie.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Cheek To Cheek.