Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Four and More

Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More
Voortman Four And More

 

Voortman Four and More

Het meubelprogramma Four and More is door zijn geometrische vormgeving breed toepasbaar. De hoogte instelbare tafels als compacte werkplek of hoekopstelling, de vaste hoogte tafels als losse spreektafel of gekoppelde overlegtafel.

De plaatsing en constructie van de vier poten biedt optimale beenvrijheid aan alle zijden van de tafel.

Onderstel

De basis van het onderstel is een gelaste tafelframe dat zorgt voor de ondersteuning van de bladen en voorzien is van de montagegaten voor de bevestiging van accessoires. De poten zijn op de hoekpunten van het frame gemonteerd. Deze constructie zorgt voor een eenvoudige montage en demontage, grote stabiliteit en maximale beenruimte.

Hoogte

De dunne, optisch zwevende bladen bepalen, in samenhang met de positie en de uitvoering van de poten, het bijzondere karaker van Four and More tafels.

Hoogte verstelling van het werkblad

De werkplekken worden uitgevoerd met vaste hoogte (tafelhoogte 74 cm) of hoogte in- en hoogte verstelbare poten. Het versteltraject is 64-86 cm. De gewenste hoogte kan op drie verschillende manieren ingesteld worden:

  • Hoogte instelbaar; Instelbare poten worden door het losdraaien en indrukken van de knop ontgrendeld en door in- of uitschuiven van de onderpoot volgens het raster van 2 cm op de gewenste hoogte ingesteld.
  • Hoogte verstelbaar; Voor traploze verstelling wordt het spindelmechaniek in de poten aangedreven door handmatig slingeren De uitschuifbare slinger wordt standaard rechts aan de zitzijde onder het werkblad gemonteerd
  • Hoogte verstelbaar elektrisch; door middel van een display met hoogte- aanduiding rechts in het werkblad kan de elektromotor bestuurd worden, de verstelsnelheid van een elektrisch verstelbaar Hi Tee bureau is 18mm/sec.

Bladuitvoering

De tafelbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.

De bureautafel voldoet aan de strengste eisen op het gebied van arbo- regelgeving en ergonomie NPR 1813 en NEN 2449, zie TNO-rapport TC-06- 17804

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Four And More.

Wij adviseren u bij dit product:

Vandersluis Emo
Vandersluis
Emo