Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Hi Tee Pootvervangende ladeblok

Voortman Hi Tee Ladeblok Poot
Voortman Hi Tee Ladeblok Poot
Voortman Hi Tee Ladeblok Poot
Voortman Hi Tee Ladeblok Poot
Voortman Hi Tee Ladeblok Poot
Voortman Hi Tee Ladeblok Poot

 

Voortman Hi Tee Pootvervangende ladeblok

Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiëncy van het werk en de orde en netheid op de werkplek.
Door montage van de poot in de opbergmeubels wordt ruimte bespaart, ontstaan functionele schakel- en aflegmogelijkheden en wordt een strak inrichtingsbeeld gecreëerd.
Het pootvervangend ladeblok is zeer geschikt voor berging onder het werkblad. De geïntegreerde poot is aan de buitenzijde van het ladeblok gepositioneerd. Het 80 cm diepe blok is voorzien van stalen top, slot en laden met vlakke fronten met zijgreep. De laden zijn 70 cm diep, 23 cm breed en voorzien van een uittrekbeveiliging. De lage lade E3 is driekwart uittrekbaar en voorzien van een materiaalbakje. De hangmappenlade T6 is door telescopopische loopwerk, volledig uittrekbaar en voorzien van een hangmappenframe.

Onderstel

Het onderstel van de Hi Tee bureautafel wordt op eenvoudige wijze gemonteerd door verbinding van de traverse met een T- of wang- poot en een pootvervangend ladeblok. De vorm van de traverse garandeert een optimale beenvrijheid, afscherming van verstelmechanieken en de solide constructie van het onderstel. Aanbouwtafels en accessoires worden gemonteerd aan de traverse of aan de in de poot geïntegreerde bladdrager. Het onderstel is minimaal 10 mm justeerbaar.

Hoogte verstelling van het werkblad

De werkplekken worden uitgevoerd met hoogte verstelbare poten. Het versteltraject is 64-86 cm. De gewenste hoogte kan op twee verschillende manieren ingesteld worden:

  • Hoogte verstelbaar; Voor traploze verstelling wordt het spindelmechaniek in de poten aangedreven door handmatig slingeren De uitschuifbare slinger wordt standaard rechts aan de zitzijde onder het werkblad gemonteerd.
  • Hoogte verstelbaar elektrisch; door middel van een display met hoogte- aanduiding rechts in het werkblad kan de elektromotor bestuurd worden, de verstelsnelheid van een elektrisch verstelbaar Hi Tee bureau is 18mm/sec.

Bladuitvoering

De tafelbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor heeft Voortman een standaard collectie.

De bureau tafel voldoet aan de strengste eisen op het gebied van ergonomie (NEN-EN 527-1:2011 en NPR 1813:2011) en veiligheid (NEN-EN 527-2:2002 en NEN-EN 527-3:2003)

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Hi Tee Ladeblok Poot.