Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Hi Tee Wang poot

Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot
Voortman Hi Tee Wang poot

 

Voortman Hi Tee Wang poot

Het meubelprogramma Hi Tee biedt flexibiliteit als standaard voor elke werkplek. Het meubel is door een strakke en ingetogen detaillering moeiteloos in te passen in de architectuur van de kantooromgeving. Vanuit deze basis is voor elke functie binnen de organisatie een passende werkplek in te richten.

De toepassing van wangpoten zorgt voor visuele rust in de ruimte en geeft de medewerkers een gevoel van privacy.

Onderstel

Het blad van de Voortman Hi Tee Wang poot is ondersteund door een stalen traverse en twee poten met geïntegreede bladdrager. De poten zijn verstelbaar in de zijwangen.
De vorm van de traverse garandeert een optimale beenvrijheid, afscherming van verstelmechanieken en de solideconstructie van het onderstel.
Aanbouwtafels en accessoires worden gemonteerd aan de traverse of in de geïntegreerde bladdrager aan de poot. Het onderstel is minimaal 10 mm justeerbaar

Hoogte verstelling van het werkblad

De werkplekken van de Voortman Hi Tee Wang poot worden uitgevoerd met hoogte in- en hoogte verstelbare poten. Het versteltraject is 64-86 cm. De gewenste hoogte kan op drie verschillende manieren ingesteld worden:

  • Hoogte instelbaar; Instelbare poten worden door het losdraaien en indrukken van de knop ontgrendeld en door in- of uitschuiven van de onderpoot volgens het raster van 2 cm op de gewenste hoogte ingesteld.
  • Hoogte verstelbaar; Voor traploze verstelling wordt het spindelmechaniek in de poten aangedreven door handmatig slingeren De uitschuifbare slinger wordt standaard rechts aan de zitzijde onder het werkblad gemonteerd
  • Hoogte verstelbaar elektrisch; door middel van een display met hoogte- aanduiding rechts in het werkblad kan de elektromotor bestuurd worden, de verstelsnelheid van een elektrisch verstelbaar Hi Tee bureau is 18mm/sec.

Bladuitvoering

De tafelbladen van de Voortman Hi Tee Wang poot zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.

De bureau tafel voldoet aan de strengste eisen op het gebied van ergonomie (NEN-EN 527-1:2011 en NPR 1813:2011) en veiligheid (NEN-EN 527-2:2002 en NEN-EN 527-3:2003) vastgelegd in toestingsrapport SHR 12.0866-2.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Hi Tee Wang poot.

Wij adviseren u bij dit product:

Voortman Hi Tee Duo Wang poot
Voortman
Hi Tee Duo Wang poot