Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Ladekast | Ladeblok

Voortman Ladekast
Voortman Ladekast
Voortman Ladekast

 

Voortman verrijdbare ladeblokken

Individuele opbergruimte als onderdeel van het bureau bevordert de efficiency van het werk en de orde en netheid op de werkplek.
De laden zijn voorzien van vlakke metalen fronten met zijgreep. Het ladeblok is afluitbaar door middel van een slot met klapsleutel. Hierdoor word sleutelbreuk voorkomen.
Voor berging onder het werkblad zijn de verrijdbare ladeblokken in twee dieptematen beschikbaar. Het vaste ladeblok kan als losstaand element naast wang worden geplaatst.

Uitvoering verrijdbaar ladeblok 60 cm diep

Dit model (KVL 60) is uitgevoerd met een stalen top, slot, materiaalbakje en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 50 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar tot 20 kg belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door een telescopisch loopwerk volledig uittrekbaar, tot 35 kilo belastbaar en voorzien van hangmappenframe. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contragewicht.

Uitvoering verrijdbaar ladeblok 76 cm diep

KVL-76 is voorzien van een topblad naar keuze en uitgerust met slot, separate pennenlade en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 70 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar en tot 25 kilogram belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door het telescopische loopwerk volledig uittrekbaar, tot 45 kilogram belastbaar en voorzien van een hangmappen - frame. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contra- gewicht.

Uitvoering vaste ladeblok

Het ladeblok op stelvoeten is qua vormgeving en maatvoering afgestemd op plaatsing strak tegen de wang. Het ladeblok is voorzien van een stalen top, slot, materiaalbakje en kantelbeveiliging. De stalen laden zijn 70 cm diep. De lage lade (E3) is driekwart uittrekbaar en tot 25 kilogram belastbaar. De hangmappenlade (T6) is door telescopisch loopwerk volledig uittrekbaar, tot 45 kilogram belastbaar en voorzien van een hangmappenframe. Ladeblokken met hangmappenlade zijn voorzien van een contragewicht.

Bladuitvoering

De topbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Ladekast.