Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Metalen akoestische wand

Voortman Metalen akoestische wand
Voortman Metalen akoestische wand
Voortman Metalen akoestische wand

 

Voortman Metalen akoestische wand

De hedendaagse oplossing voor het werken in teamverband is de duowerkplek met akoestisch bureauscherm. De benodigde interactie tussen medewerkers versus de behoefte aan visuele afzondering en akoestiek wordt met deze complete werkplek gerealiseerd.

Akoestisch bureauscherm

Voor de Duo werkplekken zijn akoestische bureauschermen beschikbaar welke zijn afgestemd op de maatvoering en de functie van deze werkplekken.
Het bureascherm word ondersteund door de H- of wang-poot van de duo werkplek. De standaardhoogte van 122 cm is afgestemd met de hoogte van de akoestische schuifdeurkasten. Deze hoogte biedt een vrij blikveld vanuit zitpositie en zorgt voor goede akoestiek. Er onstaat een overzichtelijke ruimte wanneer duo werkplekken met akoestische schermen in combinatie met de akoestische schuifdeurkasten in een open kantoorruimte geplaatst worden.

Perforatie

Het metalen akoestische bureauscherm is voorzien van een capsulevormig perforatiepatroon. In de wand is een geluidsabsorberend polyestherwol verwerkt dat word afgedekt door een vuilafstotend, brandwerend vliesdoek.
Dit bureauscherm kan worden toegepast in combinatie met de akoestische schuifdeurkast Sound and Vision 2.0 series.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor is een standaard collectie aanwezig.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Metalen akoestische wand.