Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Voortman Sound and Vision akoestische kast

Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision
Voortman Sound And Vision

 

Voortman Sound and Vision akoestische kast

De schuifdeurkasten Sound and Vision zijn ontwikkeld om in een multidisciplinaire omgeving te plaatsen. De maatvoering en de eventuele afwerking met een topblad worden afgestemd op de plaats van deze meubelen in de ruimte.

Vrijstaand, als ruimte bepalend object, of tegen een wand, kan de kast een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de inrichting. De functionaliteit als kast is onovertroffen. Elk denkbaar bergingsaccessoire kan worden toegepast om optimale berging op de werkplek aan te kunnen bieden.
De maatvoeringen en vormgeving van de kast maken het mogelijk de kasten als ruimtescheiders te gebruiken, zonder dat het open karakter van de inrichting verloren gaat. Door gebruik te maken van geluidsabsorberende deuren en achterwanden kan de kast een belangrijke bijdrage leveren aan de akoestiek van de ruimte, naast de in de bouw gebruikte materialen in plafond, vloer en wanden.

Akoestische schuifkast

De akoestische schuifdeurkast heeft een zeer degelijke constructie, bestaande uit een gelaste romp, en twee schuifdeuren opgehangen in een railsysteem met wielgeleiding. De rechter deur is voorzien van een doorlopende handgreep, de schuifdeuren zijn voorzien van een rechthoekig perforatiepatroon.
In de deuren is een geluidsabsorberend polyesterwol verwerkt dat word afgedekt met een vuilafstotend, brandwerend vliesdoek. Kast is optioneel te voorzien van een akoestische achterwand. De kast is afsluitbaar door een slot in de linker deur. Slot is voorzien van 2 klapsleutels. Kasten zijn van binnenuit stelbaar met justeervoeten.

Bladuitvoering

Kastbladen zijn in diverse uitvoeringsvarianten en decors leverbaar. Voor een overzicht van deze varianten zie productblad bladkleuren opbergmeubelen.

Lakuitvoering

Alle metaaldelen worden voorzien van een poedercoating. Hiervoor hebben wij een standaard collectie. Voor een overzicht van deze varianten zie productblad lakkleuren.

Maatvoering en assortiment

Schuifdeurkasten zijn door hun fraaie vormgeving een aanwinst voor elk interieur. De hoogtematen van de kasten zijn telkens een veelvoud van de hoogte van een ordner A4 (OH). Er zijn vier hoogtematen beschikbaar: 2 OH (88cm), 3 OH (122cm), 4 OH (156cm) en 5 OH (190cm). Elke hoogte kan dus volledig met ordners worden gevuld. Deze hoogte maten zijn exclusief de topbladen.

Bel 088-650 12 34. Vanuit België belt u 0031-88 650 12 34, of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Voortman Sound And Vision.