Vind kantoormeubelen
stay connected
Facebook De Projectrinrichter Twitter De Projectrinrcihter Instagram De Projectrinrichter Youtube De Projectrinrichter Pinterest De Projectrinrichter Linkedin De Projectrinrichter

Wang Bureaus, bureauwerkplek inrichting

Wang bureaus zijn bureaus die hun naam danken aan de zijpanelen oftewel wangen. Het bureau is voorzien van een onderstel met wangen of een gehele wangenpoot. Een wangbureau is afhankelijk van het merk en het type bureau is in diverse decors beschikbaar. De Projectinrichter heeft een ruime collectie kantoortafels voorzien van wangen. Bureautafels zijn er in verschillende vormen en afmetingen, zo bieden wij ook zit-sta bureaus ideaal voor het nieuwe werken.

Wang bureaus zijn ook leverbaar in een bench bureau opstelling. Wang bureaus zijn ideaal voor compacte en ruime kantoor werkplekken. Een standaard hoogte bij veel bureaus is 74 cm. De meeste bureaus zijn echter instelbaar of verstelbaar zodat deze eenvoudig aangepast kan worden aan de lengte van de individuele gebruiker. Bij de Europese norm EN 527-1 wordt een verstelbaarheid van 65 tot 85 cm aanbevolen.

Graag adviseren wij u bij het kiezen van bureauwerkplekken. De afbeeldingen hieronder zijn slechts ter indicatie. Wilt u meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte neem dan contact met ons op. Bel 088-650 12 34 of bezoek één van onze showroom vestigingen, geopend van ma - vr van 8.30 tot 17.00 uur.

kantoormeubel collectie

Bel 088-650 12 34 of neem per email contact met ons op voor meer informatie over Wang bureaus.